Εύκαρπος | Γνήσιες Ελληνικές Γεύσεις
Εύκαρπος | Γνήσιες Ελληνικές Γεύσεις

Η Εταιρεία


ΕΥΚΑΡΠΟΣ


 Γνήσιες Ελληνικές Γεύσεις

Efkarpos Company

Η εταιρεία Εύκαρπος ιδρύθηκε το 2012, με έδρα το Περιστέρι Αττικής και βασικό της αντικείμενο, το εμπόριο ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων τόσο στην ελληνική όσο και διεθνή αγορά.

Η συνεργασία της, με έλληνες παραγωγούς που διαθέτουν άριστη γνώση και πολυετή πείρα στην παραγωγή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων, της παρέχει την δυνατότητα να αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας και μοναδικά σε γεύση ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως:

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας όπως, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, η καλαίσθητη και ασφαλής συσκευασία τους και οι ανταγωνιστικές τιμές τους, σε συνδυασμό με την έμφαση της εταιρείας στην άρτια οργάνωσή της, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού των στελεχών της και η συνεχής προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών της, την έχουν κατατάξει σε περίοπτη θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Η εταιρεία Εύκαρπος διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας ISO-9000 και ISO-22000 και εφαρμόζει πλήρως τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Επίσης, τα προς εξαγωγή φρούτα και λαχανικά της εταιρείας, συνάδουν με τους διεθνείς κανονισμούς ελέγχου των φυτοφαρμάκων εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της υγείας του τελικού καταναλωτή.

© Copyright 2014 Efkarpos LLC

Built and Powered By LeadGen Media