Εύκαρπος | Γνήσιες Ελληνικές Γεύσεις
Εύκαρπος | Γνήσιες Ελληνικές Γεύσεις

Πορτοκάλια

 • Τα πορτοκάλια που εμπορεύεται η εταιρεία «Εύκαρπος» προέρχονται από τις καλύτερες ποικιλίες πορτοκαλιών στην Ελλάδα όπως: ναβαλίνες, βαλέντσια, μέρλιν και σαγκουίνι.

  Η ποικιλία πορτοκαλιών ναβαλίνες αφορά πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους, με πλούσιο χυμό, εξαιρετικά γλυκιά γεύση και χωρίς κουκούτσια.
  Η ποικιλία πορτοκαλιών βαλέντσια αφορά πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους, με λεπτό φλοιό, εξαιρετικό άρωμα, γλυκιά γεύση και προσφέρονται για χυμό.
  Η ποικιλία πορτοκαλιών μέρλιν αφορά πορτοκάλια μεγάλου μεγέθους με πολύ εύγευστους και χυμώδεις καρπούς χωρίς κουκούτσια.
  Η ποικιλία πορτοκαλιών σαγκουίνι αφορά πορτοκάλια με σκληρή φλούδα και βαθύ κόκκινο χρώμα, σχεδόν στο χρώμα του αίματος. Είναι πορτοκάλια πλούσια σε βιταμίνη C που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύουν την ανθρώπινη υγεία από τις ασθένειες.


  Οφέλη


  Τα πορτοκάλια αποτελούν βασικό στοιχείο της καθημερινής διατροφής του ανθρώπου ενώ, θεωρείται ότι έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία του και συμβάλλει στην μακροζωία του. Ειδικότερα, είναι πλούσια σε βιταμίνη C, κάλιο, σελήνιο και φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, ιώδιο, φώσφορο, μαγγάνιο, νάτριο, χλώριο και ψευδάργυρο. Λόγω των συστατικών τους βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου, την μείωση της χοληστερόλης και της πίεσης του αίματος, ενισχύουν την καρδιά και το ανοσοποιητικό σύστημα και προωθεί την ανάπτυξη του εγκεφάλου.


  Τα πορτοκάλια που εμπορεύεται η εταιρεία «Εύκαρπος» εξάγονται είτε σε συσκευασία χαρτοκιβωτίου των 10 ή 20 κιλών είτε σε δίχτυ των 3 κιλών.

 • Efkarpos portokali

© Copyright 2014 Efkarpos LLC

Built and Powered By LeadGen Media