Εύκαρπος | Γνήσιες Ελληνικές Γεύσεις
Εύκαρπος | Γνήσιες Ελληνικές Γεύσεις

Αυγοτάραχο

 • Το «Αυγοτάραχο» της εταιρείας «Εύκαρπος» είναι ένα προϊόν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας (πλούσιο σε πρωτεΐνες, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες C και E, σελήνιο και ψευδάργυρο). Είναι 100% φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά ή άλλες τεχνητές ουσίες, με φρουτώδη γεύση και βελούδινη αίσθηση. Το χρώμα του κυμαίνεται από χρυσοκίτρινο έως χρυσοκόκκινο. Προέρχεται από τα αυγά του ψαριού κέφαλος που αλιεύεται στην λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου -Αιτωλικού, στην Αιτωλοακαρνανία, ένα από τα σπανιότερα οικοσυστήματα του πλανήτη που προστατεύεται από την συνθήκη RAMSAR και χαρακτηρίζεται ως περιβαλλοντικό πάρκο με ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα.

  Η ποιότητα του «Αυγοτάραχου» που εμπορεύεται η εταιρεία «Εύκαρπος», ελέγχεται σχολαστικά σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό και παράγεται σε πρότυπες εγκαταστάσεις οι οποίες λειτουργούν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας τροφίμων ISO 22000 –HACCP TUV NORD.

  Το «Αυγοτάραχο» της εταιρείας «Εύκαρπος» διατίθεται:

  Σε μορφή μπαστουνιού καλυμμένο με κερί μέσα σε καλαίσθητη συσκευασία

  Σε μορφή τρίμματος σε συσκευασία μικρού γυάλινου βάζου χωρητικότητας 50gr

  Αυγοτάραχο Τρίμμα

   


  Οφέλη


  Ειδικότερα, το αυγοτάραχο είναι τροφή εξαιρετικά θρεπτική ενώ, η αντιθρομβωτική του δράση θωρακίζει τον ανθρώπινο οργανισμό απέναντι στις καρδιαγγειακές παθήσεις. Χαρίζει ενέργεια και ευεξία και ταυτόχρονα αυξάνει τις φυσικές και πνευματικές επιδόσεις του ανθρώπου.


 • Αυγοτάραχο
  Το αυγοτάραχο είναι η πολυτιμότερη τροφή της Μεσογείου και θεωρείται το χαβιάρι του Νότου.
  Botargo Certification

  © Copyright 2014 Efkarpos LLC

  Built and Powered By LeadGen Media